Koirat

Vuf! Kuinka voimme palvella koiraasi?

Löydät myymälöistämme tarvikkeet ja ruoat koirasi hyvinvointiin. Hyllyistä löytyy monipuoliset valikoivat erilaisille koirien ruoille, kuten kuiva-, raaka- ja säilykeruoat sekä laaja valikoima tarvikkeita koiran päivien ilahduttamiseksi.

Ruoat

Koirien ruokia on monenlaisia, eikä paljoudesta ole aina helppoa löytää juuri sopivaa. Autamme mielellämme parhaan vaihtoehdon löytämisessä ja voit esittää meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Ruokien lisäksi tarjoamme myös herkkuja koirasi koulutukseen. Tai jos koiralla on muuten vain herkkupäivä! Löydät nämä niin valmiiksi pakatuista pusseista kuin myös irtomyynnistä.

Emme ole unohtaneet myöskään allergisia koiria, vaan niille löytyy omat vaihtoehtonsa.

Ota myös koirasi mukaan herkkujen valitsemiseen, annamme koiralle mielellämme rapsutukset kaupan päälle.

Tarvikkeet

Tarvitseeko koirasi hoitotarvikkeita? Kattavasta valikoimasta löydät niin hygienia-, koulutus-, kuin myös koulutarvikkeet. Ota koira mukaan myymälään ja tulkaa tutustumaan tuotteisiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

Löydät meiltä..

  • Turkinhoitoshampoot ja -hoitoaineet.
  • Erilaiset harjat, kammat ja furminatorit.
  • Trimmaukseen monipuoliset vaihtoehdot.
  • Monipuolisen ja laadukkaan valikoiman erilaisia pantoja, valjaita, vedonesto-tuotteita, taluttimia, flexejä, ja pantoja.
  • Ulkoiluun lämpimiä pukuja, mantteleita, haalareita ja huomioliivejä & huomio-tuotteita.
  • Laajan valikoima leluja erilaisia tarpeisiin. Etsit sitten leluja koiran aktivointiin, pallotteluun tai treenaamiseen, löydät valikoimasta niin pehmeitä kuin koviakin vaihtoehtoja.

Huomaa, että valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Tarkista saatavuus myymälästä.

Esimerkkejä tuotemerkeistämme